MumAndBaby

Bun venit!

 

Bine ati venit pe site-ul FICR. Apreciem interesul dvs., speram ca veti gasi informatiile dorite si ca veti fi incantati sa va alaturati efortului nostru in favoarea copiilor abandonati si in dificultate din Romania. Suntem convinsi ca impreuna putem arata acestor copii dragostea si afectiunea de care au atat de mare nevoie si sa le oferim experienta unui mediu familial.

Acceseaza acest link daca doresti sa faci o donatie.

Va rugam sa va simtiti liberi pentru a ne contacta si a ne transmite feedback-ul dvs., precum si intrebarile referitor la proiectele noastre.
 

 

 union-jack-old1

Information about RICF's projects in English.

Viziunea noastra 

Viziunea FICR este identifica familii pline de afectiune fata de copiii abandonati si aflati in dificultate. Scopul nostru este de a facilita reintegrarea copiilor in familia naturala sau extinsa. Unde nu e posibil acest lucru, depunem eforturi pentru identificarea familiilor de asistenti maternali profesionisti , pentru ca acesti copii sa beneficieze de afectiune si dragoste.

Daca nici una dintre alternativele mai sus mentionate, nu au putut fi realizate, atunci fundatia noastra ofera servicii tinerilor pentru a se dezvolta independent si pentru a facilita integrarea lor in societatea romaneasca.

Proiectele FICR

 

"Famiia sprijinul meu" - reintegrare familiala

Copiii institutionalizati sunt reintegrati in  familia biologica sau largita, cu suport din partea FICR.

 "O familie pentru mine" - asistenta maternala

Copiii sunt plasati in familiile asistentilor maternali profesionisti, fiind sprijiniti si supervizati de personalul de specialitate al FICR.

"Vreau si eu o mama'' - prevenire abandon maternitate

FICR ofera consiliere, sprijin financiar si suport educational pentru mame din maternitate, care prezinta risc crescut pentru abandonul noilor nascuti. Prin acest lucru se urmareste mentinerea nou-nascutului alaturi de mama si familia sa, evitandu-se astfel institutionalizarea copilului.
 
chinezi-2
  DARUIM SPERANTA...This article has associated video
Daruim speranta... More ...
Simona RADULESCU
BANER-2
sponsori
echipa sponsori More ...
Ovidiu Ferent
picture 24
2% pentru a aduce bucurie copiilor
2% pentru copii More ...
Ovidiu Ferent
FICR - pagina cu declaratia de viziune
Multumim - detalii conturi
FICR - Multumim
FICR Proiecte
FICR Bun venit
FICR Bun venit - Oaspeti